Lån trots betalningsanmärkningar

Jämför lån trots anmärkningar – ansök på 2 minuter

Ingen UC tas för lån under 30 000 kr

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
NätFinans Google Rating
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid min. 1 år - max. 20 år. Effektiv ränta min. 3,06 % - max. 29,99 % (Uppdaterat april 2023).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Lån trots betalningsanmärkningar

NätFinans är en jämförelsetjänst som specialiserar sig på att hjälpa personer att hitta lämpliga lån. Många traditionella banker och kreditgivare har strikta krav på kreditvärdighet och betalningshistorik, vilket kan göra det svårt för personer med betalningsanmärkningar och sämre kreditbetyg att få godkänt för lån.

Långivarna som samarbetar med NätFinans tar inte bara hänsyn till din kreditvärdighet utan även till din nuvarande ekonomiska situation och möjlighet att betala tillbaka lånet. Genom att ha flera alternativ att välja mellan ökar dina chanser att få ett lån trots tidigare betalningsanmärkningar eller sämre kreditbetyg.

När du ansöker om lån på NätFinans behöver du inte heller oroa dig för att det ska påverka din kreditvärdighet negativt, eftersom det används en mjuk kreditupplysning – det görs endast en upplysning som sedan delas mellan alla anslutna kreditgivare och banker.

Det är viktigt att komma ihåg att ett lån med betalningsanmärkningar och sämre kreditbetyg ofta kommer med högre räntor och avgifter. Det är därför viktigt att noggrant överväga dina ekonomiska förutsättningar och se till att du har möjlighet att betala tillbaka lånet enligt avtalet innan du ansöker. NätFinans kan dock hjälpa dig att hitta en lämplig långivare som erbjuder lån med rimliga villkor och räntor utifrån din situation.