Samla eller låna pengar trots anmärkningar

Vi hjälper dig att få ett nytt lån eller samla dina befintliga lån oavsett din UC-score och betalningsanmärkningar. Dessutom tas det ingen UC för lån under 30 000 kr.

Med NätFinans kan du låna pengar och samla dina befintliga lån och krediter, även om du har upp till 10 betalningsanmärkningar. Vi samarbetar med Sveriges största urval av långivare som kan erbjuda lån med betalningsanmärkning, vilket ökar dina chanser att hitta en lånelösning som passar din situation.

  • Sveriges största urval av långivare (50+)
  • Samla lån trots anmärkningar
  • Upp till 10 anmärkningar är OK

Ansök nu och få besked direkt

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
NätFinans Google Rating
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid min. 1 år - max. 20 år. Effektiv ränta min. 3,06 % - max. 29,99 % (Uppdaterat april 2023).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Fördelar med att låna pengar och samla lån via NätFinans

  • Sveriges största långivarurval
  • Du kan få en lägre ränta och månadskostnad
  • Upp till 10 anmärkningar är OK
  • Du betalar inget för tjänsten

Hitta rätt lån för dina förhållanden och samla lån

Vi på NätFinans har Sveriges största urval av långivare, vilket gör det möjligt för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Oavsett din UC-score och antal betalningsanmärkningar (upp till 10 anmärkningar) kan vi hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dig och samla dina befintliga lån och krediter.

Se vilket låneerbjudande du kan få – sänk din ränta idag

NätFinans marknadsför Sambla AB:s och Klara Lån AB’s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s låneförmedlingstjänster verkar under varumärket Sambla. Tack vare vårt samarbete med dessa partners kan vi erbjuda Sveriges största urval av långivare.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer för att din personliga rådgivare ska kunna kontakta dig och presentera långivarnas erbjudanden.

2.

FÖRSTA SVAREN PÅ MINUTER

Första svaren på minuter – alla på 24 timmar. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande. Endast en kreditupplysning görs via UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Du kan enkelt jämföra bankernas och långivarnas låneerbjudanden. Du kan i lugn och ro bestämma dig eftersom din ansökan är giltig i 30 dagar. Välj lånet med lägst ränta och bäst villkor.

Låna pengar eller samla lån för en enklare ekonomi

Behöver du låna pengar för att täcka oväntade kostnader eller samla befintliga lån för att underlätta din ekonomiska situation? Oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig!

Att ha flera olika lån kan vara både stressande och svårt att hantera. Varje lån har sina egna villkor och betalningsscheman, vilket kan göra det svårt att hålla koll på alla olika förfallodatum och belopp. Dessutom kan höga räntor och avgifter göra det ännu svårare att bli av med skulden. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi erbjuder en lösning som kan underlätta din ekonomiska börda. Genom våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig att samla dina lån och slå samman dem till ett enda lån. Detta innebär att du endast behöver betala en ränta och ha ett enda betalningsschema att förhålla dig till. Detta kan göra det mycket enklare att hålla koll på din skuld och minska risken för försenade betalningar eller missade avbetalningar.

Med Sveriges största urval av långivare kan vi hjälpa dig att hitta den bästa möjliga lånelösningen för just din situation. Vår tjänst är enkel att använda, och vi tar hänsyn till dina unika förutsättningar när vi matchar dig med lämpliga långivare.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vi utnyttjar flera låneförmedlare i vår tjänst för att hitta bästa lånet för just dina behov.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och kan därmed använda pengarna från ditt lån till vad du vill.