Konsumtionskredit 5 000 – 75 000 kr

Är du i behov av pengar för oväntade utgifter eller för att förverkliga en drömprojekt? Då är konsumtionskredit ett utmärkt alternativ att överväga. På NätFinans har vi gjort det enkelt för dig att jämföra olika kreditgivare och hitta det bästa erbjudandet som passar just dina behov.

Skicka in din ansökan nu – du får låneerbjudanden direkt.

 • Lån upp till 30 000 kr utan UC-kontroll
 • Effektiv ränta min. 3,06 % – max. 29,99 %
 • Enkel ansökningsprocess

Ansök nu och få besked direkt

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid min. 1 år - max. 20 år. Effektiv ränta min. 3,06 % - max. 29,99 % (Uppdaterat april 2023).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Fördelar med att låna pengar och samla lån via NätFinans

 • Sveriges största urval av långivare
 • Du kan få en lägre ränta och månadskostnad
 • Upp till 10 anmärkningar är OK
 • Du betalar inget för tjänsten

Hitta rätt lån för dina förhållanden och samla lån

Vi på NätFinans har Sveriges största urval av långivare, vilket gör det möjligt för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Oavsett din UC-score och antal betalningsanmärkningar (upp till 10 anmärkningar) kan vi hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dig och samla dina befintliga lån och krediter.

Se vilket låneerbjudande du kan få – sänk din ränta idag

NätFinans marknadsför Sambla AB:s och Klara Lån AB’s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s låneförmedlingstjänster verkar under varumärket Sambla. Tack vare vårt samarbete med dessa partners kan vi erbjuda Sveriges största urval av långivare.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer för att din personliga rådgivare ska kunna kontakta dig och presentera långivarnas erbjudanden.

2.

FÖRSTA SVAREN PÅ MINUTER

Första svaren på minuter – alla på 24 timmar. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande. Endast en kreditupplysning görs via UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Du kan enkelt jämföra bankernas och långivarnas låneerbjudanden. Du kan i lugn och ro bestämma dig eftersom din ansökan är giltig i 30 dagar. Välj lånet med lägst ränta och bäst villkor.

Varför välja konsumtionskredit?

Konsumtionskredit är en flexibel finansieringslösning som passar för olika ändamål. Oavsett om det är en oförutsedd räkning, en välbehövlig semester eller en hemrenovering, kan konsumtionskredit hjälpa dig att få tillgång till pengar utan att du behöver belasta din ekonomi. Det bästa av allt? För lån under 30 000 kr tas ingen UC (Upplysningscentralen) förfrågan, vilket innebär att din kreditvärdighet inte påverkas när du ansöker om mindre belopp.

Varför välja NätFinans?

NätFinans är din pålitliga partner när det kommer till att jämföra konsumtionskrediter. Vi har samlat de bästa kreditgivarna på marknaden för att du enkelt ska kunna hitta det mest fördelaktiga erbjudandet. Här är några fördelar med att använda vår tjänst:

 1. Enkel Jämförelse: Vi har noggrant granskat och jämfört olika kreditgivares erbjudanden, så du behöver inte slösa tid på att leta igenom massor av webbsidor.
 2. Ingen UC Förfrågan: För lån under 30 000 kr slipper du UC-förfrågan, vilket ger dig friheten att utforska dina lånealternativ utan att oroa dig för att påverka din kreditvärdighet.
 3. Snabba Beslut: Många av våra partnerkreditgivare erbjuder snabba beslut, så du kan få dina pengar när du behöver dem som mest.
 4. Anpassade Lån: Oavsett om du behöver en kortvarig lösning eller föredrar att betala tillbaka över tid, kan du hitta lån som passar dina specifika behov.
 5. Säkerhet och Trygghet: Vi arbetar endast med pålitliga och ansedda kreditgivare för att säkerställa din trygghet och säkerhet när du tar ett konsumtionslån.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vi utnyttjar flera låneförmedlare i vår tjänst för att hitta bästa lånet för just dina behov.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och kan därmed använda pengarna från ditt lån till vad du vill.