Vi hjälper dig att samla lån eller få ett nytt lån oavsett din UC-score.

Känner du inte till din UC-score? Inga problem.

NätFinans hjälper dig med lån oavsett bra eller dålig UC-score. Vi hjälper alla att hitta det bästa möjliga lånet för varje situation genom ett av Sveriges bredaste urval av långivare.

  • Högre sannolikhet för beviljat lån
  • Samla lån eller få ett nytt lån

Ansök på 2 minuter och få besked idag

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
NätFinans Google Rating
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid min. 1 år - max. 20 år. Effektiv ränta min. 3,06 % - max. 29,99 % (Uppdaterat april 2023).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Fördelar med att jämföra omstartslån via NätFinans

  • Du kan få en lägre ränta och månadskostnad
  • Du kan bli skuldfri snabbare
  • Du kan samla alla lån under ett och samma tak
  • Du betalar inget för tjänsten

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden

Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. NätFinans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Se vilket låneerbjudande du kan få – du kan sänka räntan idag

NätFinans marknadsför Sambla AB:s och Klara Lån AB’s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s låneförmedlingstjänster verkar under varumärket Sambla. Tack vare vårt samarbete med dessa partners kan vi erbjuda Sveriges största urval av långivare.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer för att din personliga rådgivare ska kunna kontakta dig och presentera långivarnas erbjudanden.

2.

FÖRSTA SVAREN PÅ MINUTER

Första svaren på minuter – alla på 24 timmar. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande. Endast en kreditupplysning görs via UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Du kan enkelt jämföra bankernas och långivarnas låneerbjudanden. Du kan i lugn och ro bestämma dig eftersom din ansökan är giltig i 30 dagar. Välj lånet med lägst ränta och bäst villkor.

Samla dyra lån eller få ett nytt lån oavsett din UC-score

Har du flera olika lån och känner dig överväldigad av alla olika betalningar och räntor? Oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig! Oavsett din UC-score kan vi hjälpa dig att samla dina lån eller till och med få ett nytt lån.

Att ha flera olika lån kan vara både stressande och svårt att hantera. Varje lån har sina egna villkor och betalningsscheman, vilket kan göra det svårt att hålla koll på alla olika förfallodatum och belopp. Dessutom kan höga räntor och avgifter göra det ännu svårare att bli av med skulden. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi erbjuder en lösning som kan underlätta din ekonomiska börda. Genom våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig att samla dina lån och slå samman dem till ett enda lån. Detta innebär att du endast behöver betala en ränta och ha ett enda betalningsschema att förhålla dig till. Detta kan göra det mycket enklare att hålla koll på din skuld och minska risken för försenade betalningar eller missade avbetalningar.

En av de stora fördelarna med vår tjänst är att vi inte tar hänsyn till din UC-score när vi bedömer din ansökan. Oavsett om du har en hög eller låg UC-score kan vi fortfarande hjälpa dig att samla dina lån eller få ett nytt lån. Detta är särskilt fördelaktigt för de som har en sämre UC-score och har svårt att få godkänt för lån hos traditionella banker och långivare.

Hur kan NätFinans hjälpa mig om jag har en låg kreditvärdighet?

NätFinans är en jämförelsetjänst som specialiserar sig på att hjälpa personer att hitta lämpliga lån. Många traditionella banker och kreditgivare har strikta krav på kreditvärdighet och betalningshistorik, vilket kan göra det svårt för personer med t.ex. betalningsanmärkningar och sämre kreditbetyg att få godkänt för lån.

Långivarna som samarbetar med NätFinans tar inte bara hänsyn till din kreditvärdighet utan även till din nuvarande ekonomiska situation och möjlighet att betala tillbaka lånet. Genom att ha flera alternativ att välja mellan ökar dina chanser att få ett lån.

Trots att det inte finns någon bank eller långivare som beviljar lån till alla, kan du öka dina lånechanser. NätFinans har ett omfattande nätverk av samarbetspartners som gör det möjligt för dig att hitta det bästa lånet baserat på dina ekonomiska förhållanden.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vi utnyttjar flera låneförmedlare i vår tjänst för att hitta bästa lånet för just dina behov.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och kan därmed använda pengarna från ditt lån till vad du vill.