Låna pengar upp till 600 000 kr

Genom våra samarbetspartners hos NätFinans får du tillgång till ett urval av över 50 långivare, oavsett om du vill låna pengar genom att ta ett nytt lån eller samla dina befintliga lån och krediter. Du kan börja jämföra räntor, villkor och upplägg för olika lån efter att din ansökan har godkänts.

Effektiv ränta min. 3,06 % – max. 29,99 %

  • Jämför lån från över 50 olika långivare
  • Direkt lånebesked
  • Gratis ansökan
  • 1 kreditupplysning

Fördelar med NätFinans

  • Långivarna har 24 timmar på sig att lämna ett låneförslag
  • Ett godkännande av din ansökan kan resultera i flera erbjudanden om lån
  • Låneerbjudanden är giltiga i 30 dagar
  • Gratis ansökan

Ansök nu och få besked direkt

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare
Google Logo
4.6
(71)

Det gick smidigt och snabbt att få kredit, tack

seyed jafari

seyed jafari

17.01.2024

Snabbt och enkelt perfekt bra att veta till en annan gång man kommer i en sådan situation tack än en gång...

Olle Olsson

Olle Olsson

27.09.2023

I never expected to get a loan from Nätfinans. But at the time I applied, I had no faith. But after getting ca...

Jishnu S

Jishnu S

29.06.2023

Utmärkt service och modern webbplats. Fick all information om lån jag behövde. Tack.

Jessica Fredin

Jessica Fredin

25.09.2023

The service was it to to use and I have a quick response to my questions and it worked all the way thanks...

Svante Ostholm

Svante Ostholm

28.11.2023

Mycket smidig! Perfekt service. Tack!

domen dama

domen dama

17.06.2024

Utforska lånealternativ när du är ute efter att låna pengar

Genom NätFinans kan du ansöka om ett nytt lån eller samla befintliga lån. Genom våra samarbetspartners får du tillgång till ett brett urval av mer än 50 långivare, vilket underlättar processen att hitta ett lån som är anpassat till dina ekonomiska behov. En kreditupplysning tas i samband med ansökan. En godkänd ansökan öppnar dörren till att få ett eller flera låneerbjudanden.

Utforska möjliga låneerbjudanden

NätFinans marknadsför Sambla AB:s och Klara Lån AB’s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s låneförmedlingstjänster verkar under varumärket Sambla. Genom vårt samarbete med dessa partners kan vi erbjuda tillgång till över 50 långivare, från vilka du kan få erbjudanden, förutsatt att din ansökan blir godkänd.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

DIREKT LÅNEBESKED

Direkt lånebesked – Vid godkänd ansökan har långivarna upp till 24 timmar på sig att presentera sina erbjudanden. En kreditupplysning utförs genom UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Vanligtvis innebär en godkänd ansökan att du mottar flera erbjudanden redan samma dag. Gör ditt val och signera avtalet med BankID, varefter utbetalning sker till det angivna bankkontot.

NätFinans hjälper dig att jämföra innan du lånar pengar

Om du funderar på att ta ett lån möter NätFinans ditt behov genom att tillhandahålla en översikt över lånealternativ som matchar din ansökan, oberoende av låntypen du söker. Du får möjlighet att noggrant utvärdera erbjudanden och villkor från banker och andra långivare för att hitta en lösning som möter dina behov.

Genom vårt nätverk av samarbetspartners, som inkluderar ett spektrum av långivare med diverse räntor och villkor, erbjuds ett omfattande urval av låneformer såsom privatlån, blancolån och samlingslån.

Vårt fokus ligger på att presentera det mest lämpliga lånevalet och den långivare som bäst matchar dina individuella behov. För att förenkla för dig utför vi sökprocessen, vilket gör att du kan ägna dig åt andra saker. Dessutom genomförs en kreditupplysning vid ansökan, vilket effektiviserar processen genom att endast en upplysning tas, jämfört med flera om du själv skulle ansöka hos olika långivare direkt.

Beakta den effektiva räntan

Innan du beslutar dig för att låna pengar, är det viktigt att undersöka den effektiva räntan, det vill säga den totala kostnaden för ditt lån. Räntor och avgifter kan variera avsevärt mellan olika långivare. För att säkerställa att du väljer ett fördelaktigt lån, bör du även granska eventuella tilläggsavgifter associerade med lånet. Viktiga avgifter att hålla ett öga på inkluderar uppläggningsavgift, administrationsavgift och aviavgift.

Jämför lån för att få de bästa villkoren när du lånar pengar

Det är essentiellt att jämföra olika långivare för att hitta rätt lån, oavsett lånetyp. Genom att noggrant jämföra och utvärdera lånevillkor som räntor, avgifter och löptid kan du säkerställa att du väljer ett lån som bäst motsvarar dina ekonomiska förhållanden samt dina krav och behov.

En grundlig jämförelse bidrar till att du får en översikt över kostnader och kan undvika oväntade avgifter, samtidigt som den ger dig möjligheten att identifiera villkor som passar din livssituation och dina finansiella målsättningar.

Vad bör du tänka på när du lånar pengar

Före en låneansökan är det kritiskt att noga bedöma din ekonomi. Ett lån är ett engagemang som förutsätter en stabil ekonomisk bas för ansvarsfull hantering. Viktigt är att inte se ett lån som en snabbfix för tillfälliga finansiella problem, utan mer som ett medel som kan bidra till att uppnå specifika ekonomiska mål, förutsatt att du kan hantera återbetalningarna.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vi utnyttjar flera låneförmedlare i vår tjänst för att hitta bästa lånet för just dina behov.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och kan därmed använda pengarna från ditt lån till vad du vill.