Nystartslån – ansök om upp till 600 000 kr

Effektiv ränta min. 3,06 % – max. 29,99 %

Välkommen till NätFinans – din pålitliga följeslagare när du söker efter det perfekta nystartslånet! Vi förstår att det ibland kan vara knepigt att få ett lån när du befinner dig i en situation där du behöver en nystart. Oavsett om du har tidigare betalningsanmärkningar, en bristande kreditvärdighet eller andra ekonomiska utmaningar, finns det alternativ för att komma på rätt spår igen. Nu kan du enkelt jämföra nystartslån på endast 2 minuter och ta del av upp till 50 låneerbjudanden.

  • Ansök på 2 minuter – snabbt besked
  • Sveriges största urval av långivare (50+)
  • Välj det erbjudande som passar dig bäst

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid min. 1 år - max. 20 år. Effektiv ränta min. 3,06 % - max. 29,99 % (Uppdaterat april 2023).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Nystartslån – Vad är det?

Ett omstartslån utgör en särskild form av lånealternativ, riktat till de som står inför tidigare ekonomiska prövningar, såsom tidigare obetalda räkningar eller skulder. Målet är att öppna upp för en ny möjlighet och ge en chans till att bygga upp sin ekonomi på nytt. Genom att tillhandahålla ekonomisk hjälp kan omstartslån stötta individer att konsolidera sina utestående belopp, avlöna gamla lån eller finansiera väsentliga anskaffningar.

Ett nystartslån kan även kallas för samlingslån, hopbakslån, skuldfinansieringslån eller omstartslån.

Nystartslån: Upptäck skräddarsydda lånealternativ

Hos NätFinans är vår kompetens inriktad på att stödja människor som navigerar genom nystartssituationer, och vi arbetar för att hitta lånealternativ som passar just ditt läge. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda en omfattande utvärdering av nystartslån, vilket möjliggör att du kan välja det mest lämpade alternativet baserat på dina specifika behov och ekonomiska förhållanden.

Vi är medvetna om att varje individ är unik och har sina särskilda omständigheter. Därför är vår ambition att skapa individanpassade lösningar som är anpassade efter dina exklusiva krav. Vare sig du behöver en mindre summa för att täcka oväntade kostnader eller ett mer omfattande lån för att investera i din framtid, finns det tillgängliga alternativ som kan anpassas efter din situation.

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden

Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. NätFinans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Utforska bästa alternativet för ditt nystartslån

Vi sätter din ekonomiska situation främst, bortom bara kreditvärdigheten. Ditt aktuella ekonomiska läge och förmågan att återbetala lån är viktiga när vi delar våra rekommendationer. Genom att prioritera flexibilitet och tillgänglighet strävar vi efter att stötta dig mot framsteg och att ta kommando över din ekonomi.

Hos NätFinans präglas våra tjänster av smidighet, pålitlighet och tydlighet. Vi arbetar hårt för att göra processen så bekväm som möjligt för dig. Genom vår jämförelsetjänst kan du snabbt och enkelt få en överblick över olika alternativ för nystartslån och jämföra räntor, villkor och lånevillkor.

Ge inte upp på din ekonomiska framtid. Följ stegen mot en ny början med stöd från NätFinans. Ta del av nystartslån idag och låt oss guida dig mot de bästa lånealternativen för att nå dina mål.

Starta om med ett Nystartslån – Så går det till att samla skulder

Med ett Nystartslån erbjuds en möjlighet till en ren start för de som har olika ekonomiska åtaganden. Genom att sammanföra alla befintliga lån under ett enda lån kan man skapa en mer överskådlig och hanterbar situation för sina ekonomiska skyldigheter. Genom att konsolidera lånen minskar man de totala kostnaderna, eftersom det bara krävs hantering av en räntesats och en enkel månatlig betalning. Denna omstrukturering kan resultera i en mer stabil ekonomisk situation och ökad kontroll över den personliga ekonomin. Genom att återbetala Nystartslånet enligt överenskomna villkor kan man stegvis befria sig från skulderna och återfå en starkare ekonomisk ställning.

Vanliga frågor och svar

Kan jag skicka in en låneansökan om jag har betalningsanmärkningar?

Absolut, detta är möjligt. Vi samarbetar med över 50 långivare som accepterar lånansökningar även om du har betalningsanmärkningar. Dock är det viktigt att påpeka att en förutsättning är att du inte har obetalda skulder hos Kronofogden.

Vilken besparing kan jag uppnå genom att konsolidera mina lån?

Det varierar från person till person och beror på dina nuvarande utgifter samt de räntor och villkor som erbjuds för lånet. Räntan grundas på din kreditvärdighet och dina ekonomiska förutsättningar. Vår rekommendation är att skicka in en låneansökan för att se själv vilka lånerbjudanden du får. Ansökningsprocessen tar endast några minuter och vi begär enbart en kreditupplysning. Vår tjänst är icke-bindande så länge du inte accepterar och skriver under ett avtal.

Hur många kreditupplysningar görs när jag samlar lån och krediter i ett nystartslån?

Det kan uppstå svårigheter när flera kreditupplysningar samlas. Om du planerar att utforska lånealternativ på egen hand, kommer varje bank och långivare att initiera sin egen kreditupplysning när du ansöker om ett lån. Varje kreditupplysning påverkar din kreditvärdighet negativt. Genom att ansöka via Arcadia Finans genomförs endast en gemensam kreditupplysning som delas av alla långivare. Detta innebär att din kreditvärdighet inte påverkas negativt.