Nystartslån upp till 600 000 kr

Att ha många lån med höga kostnader kan göra det svårt att hålla koll på ekonomin. Då kan nystartslån vara något att tänka på.

Med nystartslån går det att slå ihop flera skulder till ett enda lån. Att ansökan godkänns är det första steget. Efter det kan man se om det är en bra idé att lägga ihop sina lån för att göra ekonomin enklare att hantera.

  • Jämför lån från över 50 olika långivare
  • Direkt lånebesked
  • 1 kreditupplysning

Vad innebär Nystartslån?

Att sköta ekonomin kan stundtals innebära att man måste tänka om, särskilt när det gäller att hantera befintliga skulder eller krediter. Nystartslån ger en möjlighet att göra ekonomin mer hanterbar genom att förena flera lån till en enda kredit, vilket kan leda till en tydligare ekonomisk överblick.

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare

Att överväga ett nystartslån betyder att man funderar på att samla olika lån med höga kostnader till ett enda lån, vilket kan göra det lättare att ha koll på ekonomin. För att detta ska bli möjligt måste din ansökan först bli godkänd; efter det kan du jämföra de alternativ som finns tillgängliga. Med ett godkänt beslut öppnas möjligheten att noggrant granska och välja det erbjudande som bäst passar dina behov, med stöd av en genomförd kreditupplysning.

Ett nystartslån kan även kallas för samlingslån, hopbakslån, skuldfinansieringslån eller omstartslån.

Nystartslån – smidig ansökningsprocess

Genom att ansöka via NätFinans får du tillgång till ett stort utbud av långivare via vårt nätverk av samarbetspartners, med möjlighet att få erbjudanden efter att din ansökan blivit godkänd. Ansökningsprocessen är utformad för att vara så smidig som möjligt, inklusive en kreditupplysning som minimerar behovet av flera separata förfrågningar. Alla våra anslutna banker och långivare står under Finansinspektionens tillsyn, vilket säkerställer att du får tillgång till trygga och pålitliga lånealternativ.

Innan du ansöker om ett Nystartslån!

Före en låneansökan är det kritiskt att noga bedöma din ekonomi. Ett lån är ett engagemang som förutsätter en stabil ekonomisk bas för ansvarsfull hantering. Viktigt är att inte se ett lån som en snabbfix för tillfälliga finansiella problem, utan mer som ett medel som kan bidra till att uppnå specifika ekonomiska mål, förutsatt att du kan hantera återbetalningarna.

Vanliga frågor och svar

Vilken besparing kan jag uppnå genom att konsolidera mina lån?

Detta beror på individuella faktorer, inklusive dina nuvarande utgifter samt de räntor och villkor som erbjuds för lånet, vilket är beroende av godkännandet av din ansökan. Räntan bestäms utifrån din kreditvärdighet och ekonomiska situation.

Hur många kreditupplysningar görs när jag samlar lån och krediter i ett nystartslån?

Det kan uppstå svårigheter när flera kreditupplysningar samlas. Om du planerar att utforska lånealternativ på egen hand, kommer varje bank och långivare att initiera sin egen kreditupplysning när du ansöker om ett lån. Varje kreditupplysning påverkar din kreditvärdighet negativt. Genom att ansöka via NätFinans genomförs en gemensam kreditupplysning som delas av alla långivare.