Omstartslån – Få en nystart på din ekonomi

Effektiv ränta min. 3,06 % – max. 29,99 %

Grundsyftet bakom omstartslån är att låntagarens privatekonomi ska bli stabilare. Ju fler krediter och mindre lån man samlar på sig, desto fler avgifter tillkommer varje månad. Ens månadskostnader kan bli avsevärt lägre genom att man istället samlar ihop allt i ett större lån. Här börjar resan mot skuldfrihet.

  • Sveriges största urval av långivare (50+)
  • Ansök och jämför på 2 minuter
  • Snabbt lånebesked
  • Välj det erbjudande som passar dig bäst

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid min. 1 år - max. 20 år. Effektiv ränta min. 3,06 % - max. 29,99 % (Uppdaterat april 2023).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Fördelar med att jämföra omstartslån via NätFinans

  • Du kan få en lägre ränta och månadskostnad
  • Du kan bli skuldfri snabbare
  • Du kan samla alla lån under ett och samma tak
  • Du betalar inget för tjänsten

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer för att din personliga rådgivare ska kunna kontakta dig och presentera långivarnas erbjudanden.

2.

FÖRSTA SVAREN PÅ MINUTER

Första svaren på minuter – alla på 24 timmar. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande. Endast en kreditupplysning görs via UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Du kan enkelt jämföra bankernas och långivarnas låneerbjudanden. Du kan i lugn och ro bestämma dig eftersom din ansökan är giltig i 30 dagar. Välj lånet med lägst ränta och bäst villkor.

Omstartslån: Få en ny ekonomisk start med överskådliga lån

I livet kan oväntade utgifter och ekonomiska utmaningar ibland sätta käppar i hjulet. Oavsett om det är skulder från tidigare lån eller krediter som har hopat sig eller andra ekonomiska förpliktelser som tynger, är det lätt att tappa kontrollen över sin ekonomi. Men det finns en lösning: omstartslån. Denna finansiella möjlighet ger dig chansen att börja om, konsolidera dina skulder och få en ny ekonomisk start.

Vad är Omstartslån?

Omstartslån, även känt som samlingslån, nystartslån eller skuldkonsolideringslån, är ett verktyg för att återvinna din ekonomiska stabilitet. Konceptet är enkelt men kraftfullt – istället för att hantera flera olika skulder och lån med olika räntor och betalningsdatum, samlar du allt under ett enda lån. Genom att kombinera dina lån och krediter till ett större lån får du en tydlig överblick över din ekonomiska situation och en mer hanterbar månatlig betalning.

Varför välja Omstartslån?

Fördelarna med omstartslån är många. För det första ger det dig möjligheten att minska antalet betalningar och räntesatser du behöver hålla koll på. Istället för att jonglera flera skulder får du en enda betalning att hantera varje månad. Dessutom är räntan för omstartslån vanligtvis lägre än många andra typer av lån och krediter. Detta kan resultera i lägre månadskostnader och sparade pengar på lång sikt.

Vem kan ansöka om Omstartslån?

En av de stora fördelarna med omstartslån är att det finns alternativ för människor i olika ekonomiska situationer. Oavsett om du har tidigare betalningsanmärkningar, flera mindre lån och krediter eller andra ekonomiska utmaningar, kan du vara berättigad till ett omstartslån. Många långivare är villiga att titta bortom din kreditvärdighet och istället fokusera på din nuvarande ekonomiska förmåga.

Ansök smidigt och tryggt

Att ansöka om ett omstartslån behöver inte vara krångligt. Med hjälp av NätFinans kan du fylla i din låneansökan online, och du kommer att få flera låneerbjudanden från olika långivare. Det bästa av allt är att detta sker med endast en kreditupplysning, vilket minimerar eventuell påverkan på din kreditvärdighet. Du kan ta din tid att jämföra erbjudanden och välja det som passar dig bäst.

Omstartslån: Vägen till en bättre ekonomisk framtid

Omstartslån är en möjlighet att ta kontroll över din ekonomi och börja om på nytt. Genom att konsolidera dina lån och skulder under ett enda lån kan du få en bättre överblick och lägre månadskostnader. NätFinans erbjuder en pålitlig tjänst för att jämföra olika omstartslån och hitta det bästa alternativet för dig. Ta steget mot en ny ekonomisk start idag och låt omstartslån vara ditt verktyg för att återta kontrollen över din ekonomi.

Vanliga frågor och svar

Vad innebär ett omstartslån genom NätFinans?

Ett omstartslån via NätFinans ger dig möjligheten att samla dina olika skulder och lån under ett enda lån. Detta kan hjälpa dig att få en bättre översikt över din ekonomi och potentiellt sänka dina månadskostnader.

Vilka fördelar erbjuder NätFinans?

Genom att jämföra omstartslån genom NätFinans har du möjligheten att minska räntekostnaderna och hantera dina skulder mer effektivt. Du får en mer sammanhängande ekonomisk bild och ökad kontroll över din situation.

Hur påverkar betalningsanmärkningar min chans att få ett omstartslån?

Hos NätFinans beaktas din hela ekonomiska situation, inklusive betalningsanmärkningar. Vi strävar efter att hitta lösningar som passar din nuvarande ekonomiska situation och förmåga att betala tillbaka lånet.

Hur ansöker jag om ett omstartslån med NätFinans?

Ansökan är enkel och görs online. Du fyller i din ansökan med den nödvändiga informationen. NätFinans kommer sedan att använda sin jämförelsetjänst för att presentera dig med olika lånealternativ från olika långivare.

Vad är fördelen med att använda NätFinans jämförelsetjänst för mitt omstartslån?

NätFinans erbjuder inte lån själva, utan fungerar som en jämförelsetjänst där du som kund kan hitta de mest förmånliga lånealternativen. Genom att använda deras tjänst kan du enkelt jämföra olika låneerbjudanden och välja det som passar dig bäst, vilket sparar tid och besvär.