Omstartslån – möjlighet till en ekonomisk nystart

Du kan bli skuldfri snabbare:

Har du flera dyra lån, krediter eller avbetalningar? Ett omstartslån erbjuder möjligheten att konsolidera dina befintliga skulder till ett enda lån med lägre månadskostnad.

  • +50 långivare – Största nätverket i Sverige
  • Direkt lånebesked
  • 1 kreditupplysning

Fördelar med att jämföra omstartslån via NätFinans

  • En godkänd ansökan kan leda till flera låneerbjudanden
  • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 
  • Låneerbjudanden är ej bindande och giltiga i 30 dagar
  • Du betalar inget för tjänsten

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

DIREKT LÅNEBESKED

Direkt lånebesked – Vid godkänd ansökan har långivarna upp till 24 timmar på sig att presentera sina erbjudanden. En kreditupplysning utförs genom UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Vanligtvis innebär en godkänd ansökan att du mottar flera erbjudanden redan samma dag. Gör ditt val och signera avtalet med BankID, varefter utbetalning sker till det angivna bankkontot.

Omstartslån: Möjlighet till en ny ekonomisk start med överskådliga lån

Att hantera ekonomin kan ibland kräva nya strategier, särskilt när man överväger att omstrukturera befintliga skulder eller krediter. Omstartslån erbjuder ett sätt att effektivisera detta genom att samla ihop flera lån under en och samma kredit, vilket kan bidra till en mer överskådlig ekonomisk situation.

Att utforska möjligheten av ett omstartslån innebär att överväga att samla ihop flera lån med höga kostnader under en och samma kredit, vilket kan underlätta förvaltningen av din ekonomi. Det krävs godkännande av din ansökan för att fortsätta; detta tillåter sedan en jämförelse av de alternativ som erbjuds. Genom godkännandet får du möjlighet att se över och välja mellan olika erbjudanden, stödjat av en initial kreditupplysning.

Vad är Omstartslån?

Omstartslån, även benämnda som samlingslån, nystartslån eller skuldkonsolideringslån, erbjuder en metod för att återfå ekonomisk översikt. Konceptet bygger på en enkel men effektiv princip – att ersätta flera skulder och lån, som var och en kan ha olika räntor och förfallodatum, med ett enda lån. Detta förfarande av att konsolidera lån och krediter till ett större lån möjliggör en klarare överblick av den ekonomiska situationen samt en mer överkomlig månatlig betalning.

Smidig ansökningsprocess

Ansökningsprocessen via NätFinans ansluter dig till ett omfattande nätverk av över 50 långivare genom våra samarbetspartners. Möjligheten att erhålla erbjudanden baseras på en godkänd ansökan. Vi erbjuder en effektiv responsmekanism och en kreditupplysning som genomförs i processen, vilket är fördelaktigt jämfört med att genomgå flera kreditupplysningar om man skulle ansöka direkt hos flera långivare på egen hand. Dessutom övervakas alla medverkande banker och långivare av Finansinspektionen, vilket garanterar en hög nivå av säkerhet och pålitlighet i erbjudandena.

Innan du ansöker om ett Omstartslån!

Före en låneansökan är det kritiskt att noga bedöma din ekonomi. Ett lån är ett engagemang som förutsätter en stabil ekonomisk bas för ansvarsfull hantering. Viktigt är att inte se ett lån som en snabbfix för tillfälliga finansiella problem, utan mer som ett medel som kan bidra till att uppnå specifika ekonomiska mål, förutsatt att du kan hantera återbetalningarna.

Vanliga frågor och svar

Vad innebär ett Omstartslån genom NätFinans?

Ett omstartslån genom NätFinans fungerar som en möjlighet att samla dina befintliga skulder och lån under ett enda, samlat lån, förutsatt att din ansökan blir godkänd. I processen ingår en kreditupplysning som en standarddel av bedömningen. Som mellanhand i denna process, påverkar inte NätFinans de räntor du erbjuds; dessa sätts av de långivare som är anslutna till vårt nätverk av samarbetspartners. Att konsolidera dina skulder på detta vis kan förenkla din ekonomiska översikt och potentiellt leda till justerade månadskostnader.

Hur påverkar betalningsanmärkningar min chans att få ett Omstartslån?

Hos NätFinans beaktas din hela ekonomiska situation, inklusive betalningsanmärkningar. Vi strävar efter att hitta lösningar som passar din nuvarande ekonomiska situation och förmåga att betala tillbaka lånet.

Hur ansöker jag om ett Omstartslån med NätFinans?

Ansökan görs online. Du fyller i din ansökan med den nödvändiga informationen.