Privatlån – Jämför och hitta den lägsta räntan

NätFinans erbjuder dig tillgång till ett omfattande urval av långivare för nya lån eller för att samla dina befintliga lån och krediter. Detta öppnar möjligheten att utforska privatlån anpassade till dina behov.

Effektiv ränta min. 3,06 % – max. 29,99 %

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Jämför lån från över 50 olika långivare
  • Direkt lånebesked
  • Gratis ansökan

Fördelar med att jämföra privatlån via NätFinans

  • Långivarna har 24 timmar på sig att lämna ett låneförslag efter godkänd ansökan
  • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 
  • Låneerbjudanden är giltiga i 30 dagar
  • Kostnadsfri och bindningsfri ansökan

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare
Google Logo
4.6
(71)

Det gick smidigt och snabbt att få kredit, tack

seyed jafari

seyed jafari

17.01.2024

Snabbt och enkelt perfekt bra att veta till en annan gång man kommer i en sådan situation tack än en gång...

Olle Olsson

Olle Olsson

27.09.2023

I never expected to get a loan from Nätfinans. But at the time I applied, I had no faith. But after getting ca...

Jishnu S

Jishnu S

29.06.2023

Utmärkt service och modern webbplats. Fick all information om lån jag behövde. Tack.

Jessica Fredin

Jessica Fredin

25.09.2023

The service was it to to use and I have a quick response to my questions and it worked all the way thanks...

Svante Ostholm

Svante Ostholm

28.11.2023

Mycket smidig! Perfekt service. Tack!

domen dama

domen dama

17.06.2024

Utforska lånealternativ

Genom NätFinans kan du ansöka om ett nytt lån eller samla befintliga lån. Genom våra samarbetspartners får du tillgång till ett brett urval av mer än 50 långivare, vilket underlättar processen att hitta ett lån som är anpassat till dina ekonomiska behov.

En kreditupplysning utförs vid ansökan. Notera att endast en godkänd ansökan ger möjlighet att motta ett eller flera låneerbjudanden, och följaktligen jämföra och hitta ett lån som passar dina behov.

Upptäck låneerbjudanden – möjlighet till lägre ränta

NätFinans marknadsför Sambla AB:s, Klara Lån AB’s och Enklare Ekonomi Sverige AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s tjänster verkar under varumärket Sambla, medan Enklare Ekonomi Sverige AB opererar under varumärket enklare.se.

Genom vårt samarbete med dessa partners kan vi erbjuda tillgång till över 50 långivare, från vilka du kan få erbjudanden, förutsatt att din ansökan blir godkänd.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

DIREKT LÅNEBESKED

För det första får du ett direkt lånebesked. Vid godkänd ansökan har långivarna därefter upp till 24 timmar på sig att presentera sina erbjudanden. Dessutom utförs en kreditupplysning genom UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Vanligtvis innebär en godkänd ansökan att du mottar flera erbjudanden redan samma dag. Därefter gör du ditt val och signerar avtalet med BankID. Sedan sker utbetalningen till det angivna bankkontot.

NätFinans hjälper dig att jämföra privatlån innan du lånar

Privatlån erbjuder för det första en flexibel lösning för att finansiera diverse behov, med lånebelopp som vanligen varierar mellan 5 000 och 600 000 kr. Dessa lån, som dessutom inte kräver någon säkerhet, kan användas för personliga projekt eller för att hantera oväntade utgifter. Eftersom räntesatser för privatlån skiljer sig markant mellan olika långivare och låneformer, är det viktigt att noggrant jämföra erbjudanden från olika aktörer på marknaden.

När du ansöker om ett privatlån får du möjlighet att se potentiellt konkurrenskraftiga räntor och effektiva räntor, anpassade efter det lånebelopp och den löptid du önskar. Dessutom tillhandahålls detaljerad information och exakta siffror endast efter att din ansökan har skickats in och godkänts. Då kan du jämföra de olika räntorna, villkoren och uppläggen.

En annan möjlighet är att konsolidera flera mindre skulder genom ett privatlån, vilket kan leda till en mer överskådlig ekonomisk situation. Vidare varierar räntor och avgifter mellan olika långivare. Genom att använda en låneförmedlare för jämförelse av lån, genomförs en kreditupplysning, vilket ger en bred överblick över de lånalternativ som finns tillgängliga.

Vad bör du tänka på när du tar ett privatlån

Före en låneansökan är det kritiskt att noga bedöma din ekonomi. För det första är ett lån ett engagemang som förutsätter en stabil ekonomisk bas för ansvarsfull hantering. Dessutom är det viktigt att inte se ett lån som en snabbfix för tillfälliga finansiella problem. Istället bör du betrakta det som ett medel för att uppnå specifika ekonomiska mål, förutsatt att du kan hantera återbetalningarna. Vidare bör du överväga hur lånet kommer att påverka din långsiktiga ekonomiska situation och om det verkligen hjälper dig att nå dina mål på ett hållbart sätt.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans erbjuder en kostnadsfri tjänst som möjliggör för dig att hitta en lämplig långivare anpassad till din ekonomiska situation, genom ett brett nätverk av samarbetspartners, när du är intresserad av att ansöka om ett lån. Vi utför inte låneutlåning direkt utan fungerar som en länk mellan dig som önskar låna pengar och ett urval av långivare.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

För det första erbjuder NätFinans så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet. Dessutom kan du därför använda pengarna från ditt lån till vad du vill.