Privatlån – jämför upp till 600 000 kr

NätFinans erbjuder dig tillgång till ett omfattande urval av långivare för nya lån eller för att samla dina befintliga lån och krediter. Detta öppnar möjligheten att utforska privatlån anpassade till dina behov. Långivare ges upp till 24 timmar att presentera sina erbjudanden efter godkänd ansökan. Endast då har du möjlighet att välja det erbjudande som bäst möter dina förväntningar.

  • Jämför lån från över 50 olika långivare
  • Direkt lånebesked
  • Gratis ansökan
  • 1 kreditupplysning

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
NätFinans Google Rating
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Fördelar med att jämföra privatlån via NätFinans

  • Långivarna har 24 timmar på sig att lämna ett låneförslag efter godkänd ansökan
  • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 
  • Låneerbjudanden är giltiga i 30 dagar
  • Kostnadsfri och bindningsfri ansökan

Utforska lånealternativ

Genom NätFinans kan du ansöka om ett nytt lån eller samla befintliga lån. Genom våra samarbetspartners får du tillgång till ett brett urval av mer än 50 långivare, vilket underlättar processen att hitta ett lån som är anpassat till dina ekonomiska behov.

En kreditupplysning utförs vid ansökan. Notera att endast en godkänd ansökan ger möjlighet att motta ett eller flera låneerbjudanden, och följaktligen jämföra och hitta ett lån som passar dina behov.

Upptäck låneerbjudanden – möjlighet till lägre ränta

NätFinans marknadsför Sambla AB:s och Klara Lån AB’s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s låneförmedlingstjänster verkar under varumärket Sambla. Genom vårt samarbete med dessa partners kan vi erbjuda tillgång till över 50 långivare, från vilka du kan få erbjudanden, förutsatt att din ansökan blir godkänd.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

DIREKT LÅNEBESKED

Direkt lånebesked – Vid godkänd ansökan har långivarna upp till 24 timmar på sig att presentera sina erbjudanden. En kreditupplysning utförs genom UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Vanligtvis innebär en godkänd ansökan att du mottar flera erbjudanden redan samma dag. Gör ditt val och signera avtalet med BankID, varefter utbetalning sker till det angivna bankkontot.

NätFinans hjälper dig att jämföra privatlån innan du lånar

Privatlån erbjuder en flexibel lösning för att finansiera diverse behov, med lånebelopp som vanligen varierar mellan 5 000 och 600 000 kr. Dessa lån, som inte kräver någon säkerhet, kan användas för personliga projekt eller för att hantera oväntade utgifter. Räntesatser för privatlån skiljer sig markant mellan olika långivare och låneformer, vilket gör det viktigt att noggrant jämföra erbjudanden från olika aktörer på marknaden.

Genom att ansöka om ett privatlån får du möjlighet att se potentiellt konkurrenskraftiga räntor och effektiva räntor, anpassade efter det lånebelopp och den löptid du önskar. Detaljerad information och exakta siffror tillhandahålls endast efter att din ansökan har skickats in och godkänts; då kan du jämföra de olika räntorna, villkoren och uppläggen.

En annan möjlighet är att konsolidera flera mindre skulder genom ett privatlån, vilket kan leda till en mer överskådlig ekonomisk situation. Räntor och avgifter varierar mellan olika långivare. Genom att använda en låneförmedlare för jämförelse av lån genomförs en kreditupplysning, vilket ger en bred överblick över de lånalternativ som finns tillgängliga.

Vad bör du tänka på när du lånar pengar

Före en låneansökan är det kritiskt att noga bedöma din ekonomi. Ett lån är ett engagemang som förutsätter en stabil ekonomisk bas för ansvarsfull hantering. Viktigt är att inte se ett lån som en snabbfix för tillfälliga finansiella problem, utan mer som ett medel som kan bidra till att uppnå specifika ekonomiska mål, förutsatt att du kan hantera återbetalningarna.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans erbjuder en kostnadsfri tjänst som möjliggör för dig att hitta en lämplig långivare anpassad till din ekonomiska situation, genom ett brett nätverk av samarbetspartners, när du är intresserad av att ansöka om ett lån. Vi utför inte låneutlåning direkt utan fungerar som en länk mellan dig som önskar låna pengar och ett urval av långivare.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet.