Samla lån – du kan bli skuldfri snabbare

Om du sitter på dyra lån, så har vi goda nyheter! Du kan dra ner på månadskostnaden med ett samlingslån.

Regelbunden omförhandling av lån är viktigt. Om du har flera mindre lån och krediter rekommenderar vi att du överväger att samla dina skulder. Genom att ta ett samlingslån som motsvarar den totala summan av dina befintliga lån och krediter kan du betala av dem i förväg och dessutom till en lägre kostnad. Börja med att jämföra olika långivare för att pressa ner räntan och hitta det samlingslån som bäst passar dig.

Effektiv ränta min. 3,06 % – max. 29,99 %

  • Ansök och jämför på 2 minuter
  • Snabbt lånebesked
  • Sveriges största urval av långivare (50+)
  • Välj det erbjudande som passar dig bäst

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid min. 1 år - max. 20 år. Effektiv ränta min. 3,06 % - max. 29,99 % (Uppdaterat april 2023).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Fördelar med att jämföra lån via NätFinans

  • Ställ olika banker mot varandra för att hitta bästa villkoren och lägsta räntan
  • Att jämföra lån mångdubblar chansen att få ett lån beviljat
  • Låneerbjudandet är ej bindande och giltigt i 30 dagar
  • Du betalar inget för tjänsten

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden

Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. NätFinans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Se vilket låneerbjudande du kan få – du kan sänka räntan idag

NätFinans marknadsför Sambla AB:s och Klara Lån AB’s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s låneförmedlingstjänster verkar under varumärket Sambla. Tack vare vårt samarbete med dessa partners kan vi erbjuda Sveriges största urval av långivare.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer för att din personliga rådgivare ska kunna kontakta dig och presentera långivarnas erbjudanden.

2.

FÖRSTA SVAREN PÅ MINUTER

Första svaren på minuter – alla på 24 timmar. Långivarna får möjlighet att inom 24 timmar lämna sitt svar och erbjudande. Endast en kreditupplysning görs via UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Du kan enkelt jämföra bankernas och långivarnas låneerbjudanden. Du kan i lugn och ro bestämma dig eftersom din ansökan är giltig i 30 dagar. Välj lånet med lägst ränta och bäst villkor.

Vad betyder det att samla lån?

Ibland samlar man på sig olika lån och avbetalningar som kan vara utspridda hos olika kreditgivare. Det är här begreppet samlingslån kommer in i bilden. Ett samlingslån innebär att man tar ett nytt lån för att betala av och samla ihop alla sina befintliga skulder under ett och samma lån. På så sätt kan man skapa en mer överskådlig och hanterbar ekonomisk situation. Istället för att hålla koll på flera olika lån med olika räntor och återbetalningstider, samlar man allt under ett enda lån med en gemensam räntesats och en tydlig månatlig betalning. Detta kan inte bara göra det enklare att hantera ekonomin, utan det kan också bidra till en potentiell minskning av de totala lånekostnaderna. Samlingslån kan vara ett kraftfullt verktyg för att återställa ekonomisk ordning och skapa en bättre överblick över ens ekonomiska situation.

Ett samlingslån kan även kallas för nystartslån, hopbakslån, skuldfinansieringslån eller omstartslån.

Välj det bästa samlingslånet med hjälp av NätFinans

Att jämföra olika samlingslån är en klok strategi när du överväger att konsolidera dina befintliga skulder. Genom att utföra en noggrann jämförelse av olika låneerbjudanden kan du hitta det mest förmånliga alternativet för din unika ekonomiska situation. Genom NätFinans kan du dra nytta av en smidig process där din låneansökan skickas till över 50 noggrant utvalda långivare. Detta innebär att du får tillgång till en bred variation av erbjudanden med olika räntor, villkor och återbetalningsmöjligheter. Genom att välja NätFinans för att jämföra samlingslån ökar du dina chanser att hitta det bästa alternativet som passar just dina behov och ekonomiska förutsättningar.

Upptäck de optimala alternativen för ditt samlingslån

Hos oss värderar vi din ekonomiska situation framom endast kreditvärdigheten. Din nuvarande ekonomiska ställning och förmåga att hantera låneåterbetalningar vägs noggrant in när vi presenterar våra rekommendationer. Genom att prioritera flexibilitet och tillgänglighet strävar vi efter att stötta din ekonomiska utveckling och öka din kontroll över pengarna.

Hos NätFinans genomsyras våra tjänster av enkelhet, pålitlighet och tydlighet. Vi arbetar målmedvetet för att göra processen så smidig som möjligt för dig. Med hjälp av vår jämförelsetjänst kan du snabbt och enkelt överblicka olika alternativ för att samla lån och jämföra räntor, villkor och lånevillkor.

Ge inte upp på din ekonomiska framtid. Följ vägen mot en nystart med NätFinans vid din sida. Ta del av möjligheterna med samlingslån idag och låt oss guida dig mot de bästa lånealternativen för att nå dina mål.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vi utnyttjar flera låneförmedlare i vår tjänst för att hitta bästa lånet för just dina behov.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och kan därmed använda pengarna från ditt lån till vad du vill.