Har du flera dyra lån eller avbetalningar? Samla dina lån och krediter.

Samlingslån – Sänk din månadskostnad

NätFinans erbjuder möjligheten att konsolidera dina befintliga skulder till ett enda lån med lägre månadskostnad. Det är viktigt är att först få din ansökan godkänd. Efter godkännande får du tillgång till ett eller flera erbjudanden. Låneerbjudanden är inte bindande.

  • Samlingslån upp till 600 000 kr
  • Jämför samlingslån från över 50 olika långivare
  • Direkt lånebesked
  • 1 kreditupplysning

Fördelar med att jämföra lån via NätFinans

  • En godkänd ansökan kan leda till flera låneerbjudanden
  • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 
  • Låneerbjudanden är ej bindande och giltiga i 30 dagar
  • Du betalar inget för tjänsten

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Google Logo
4.6
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden


Hos NätFinans strävar vi efter att tillhandahålla ett brett utbud av lånealternativ. Räntan som erbjuds baseras på de villkor som sätts av banker och finansiella institutioner inom våra samarbetspartners nätverk. Som en länk mellan dig och över 50 banker och långivare, underlättar vi processen för dig att hitta lämpliga låneerbjudanden. Förutsatt att din låneansökan blir godkänd, blir du berättigad att ta emot icke-bindande låneerbjudanden, giltiga i 30 dagar, från ett brett spektrum av källor. Detta förenklar för dig att jämföra och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

Upptäck låneerbjudanden – möjlighet till lägre ränta

NätFinans marknadsför Sambla AB:s, Klara Lån AB’s och Enklare Ekonomi Sverige AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s tjänster verkar under varumärket Sambla, medan Enklare Ekonomi Sverige AB opererar under varumärket enklare.se.

Du kan ansöka direkt i formuläret ovan. Observera att en kreditupplysning genom UC kommer att utföras i samband med din ansökan. Sedan analyserar vi din profil och skickar vidare din låneansökan till de samarbetspartners vars grundkrav överensstämmer med din ansökan. Vid godkänd ansökan kan du oftast motta ett eller flera erbjudanden.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

DIREKT LÅNEBESKED

Direkt lånebesked – Vid godkänd ansökan har långivarna upp till 24 timmar på sig att presentera sina erbjudanden. En kreditupplysning utförs genom UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Vanligtvis innebär en godkänd ansökan att du mottar flera erbjudanden redan samma dag. Gör ditt val och signera avtalet med BankID, varefter utbetalning sker till det angivna bankkontot.

Vad betyder det att samla lån?

Ibland kan man ha flera lån och avbetalningar hos olika kreditgivare, vilket leder till att begreppet samlingslån blir aktuellt. Ett samlingslån innebär att man tar ett nytt lån för att lösa och samla alla sina befintliga skulder under ett enda lån, vilket kan bidra till en mer överskådlig ekonomisk situation. Genom att ersätta flera lån med varierande räntor och återbetalningstider med ett enda lån, förenklas hanteringen med en enhetlig räntesats och en klar månatlig betalning. Förutsatt att din ansökan blir godkänd och du erhåller ett förmånligt erbjudande, kan detta steg leda till en reducering av de totala lånekostnaderna. Samlingslån erbjuder en möjlighet att återfå kontroll över ekonomin och förbättra översikten av din finansiella status.

Ett samlingslån kan även kallas för nystartslån, hopbakslån, skuldfinansieringslån eller omstartslån.

Upptäck de optimala alternativen för ditt samlingslån

Hos NätFinans prioriterar vi enkelhet, pålitlighet och tydlighet i alla våra tjänster. Vårt mål är att förenkla processen för dig så mycket som möjligt. Genom vår jämförelsetjänst kan du, förutsatt att din ansökan blir godkänd, överblicka och jämföra olika alternativ för att samla lån, inklusive räntor, villkor och lånevillkor.

Vad bör du tänka på när du vill samla dina lån

Före en låneansökan är det kritiskt att noga bedöma din ekonomi. Ett lån är ett engagemang som förutsätter en stabil ekonomisk bas för ansvarsfull hantering. Viktigt är att inte se ett lån som en snabbfix för tillfälliga finansiella problem, utan mer som ett medel som kan bidra till att uppnå specifika ekonomiska mål, förutsatt att du kan hantera återbetalningarna.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vi utnyttjar flera låneförmedlare i vår tjänst för att hitta bästa lånet för just dina behov.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och kan därmed använda pengarna från ditt lån till vad du vill.