Samlingslån – Sänk din månadskostnad

Har du flera dyra lån, krediter eller avbetalningar? Ett samlingslån kan ge dig möjligheten att samla dessa under ett enda lån med lägre månadskostnad.

  • Jämför samlingslån från över 50 olika långivare
  • Direkt lånebesked
  • 1 kreditupplysning

Fördelar med att jämföra lån via NätFinans

  • En godkänd ansökan kan leda till flera låneerbjudanden
  • Samtliga banker och långivare i jämförelsen står under Finansinspektionens tillsyn 
  • Låneerbjudanden är ej bindande och giltiga i 30 dagar
  • Du betalar inget för tjänsten

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden


Hos NätFinans strävar vi efter att tillhandahålla ett brett utbud av lånealternativ genom våra samarbetspartners. För det första, baseras räntan som erbjuds på de villkor som sätts av banker och finansiella institutioner inom vårt nätverk. Som en länk mellan dig och över 50 banker och långivare, underlättar vi dessutom processen för dig att hitta lämpliga låneerbjudanden. Vidare, förutsatt att din låneansökan blir godkänd, blir du berättigad att ta emot icke-bindande låneerbjudanden, giltiga i 30 dagar, från ett brett spektrum av källor. Detta förenklar för dig att jämföra och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

*Verifierade användare som har fått ett utbetalt lån.

Upptäck låneerbjudanden – möjlighet till lägre ränta

NätFinans marknadsför Sambla AB:s, Klara Lån AB’s och Enklare Ekonomi Sverige AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s tjänster verkar under varumärket Sambla, medan Enklare Ekonomi Sverige AB opererar under varumärket enklare.se.

För det första kan du ansöka direkt i formuläret ovan. Observera att en kreditupplysning genom UC utförs i samband med din ansökan. Därefter analyserar vi din profil och skickar vidare din låneansökan till de samarbetspartners vars grundkrav överensstämmer med din ansökan. Vidare kan du, vid godkänd ansökan, oftast motta ett eller flera erbjudanden.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

DIREKT LÅNEBESKED

Du får direkt lånebesked. Vid godkänd ansökan har långivarna sedan upp till 24 timmar att presentera sina erbjudanden. Dessutom utförs en kreditupplysning genom UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Vanligtvis innebär en godkänd ansökan att du mottar flera erbjudanden redan samma dag. Därefter gör du ditt val och signerar avtalet med BankID. Sedan sker utbetalningen till det angivna bankkontot.

Vad betyder det att samla lån?

Ibland kan man ha flera lån och avbetalningar hos olika kreditgivare. I sådana fall blir begreppet samlingslån aktuellt. För det första innebär ett samlingslån att du tar ett nytt lån för att lösa och slå ihop lån samt samla alla dina befintliga skulder under ett enda lån. Detta bidrar till en mer överskådlig ekonomisk situation. Dessutom förenklas hanteringen genom att ersätta flera lån med varierande räntor och återbetalningstider med ett enda lån. Du får en enhetlig räntesats och en klar månatlig betalning. Om din ansökan blir godkänd och du erhåller ett förmånligt erbjudande, kan detta steg leda till en reducering av de totala lånekostnaderna. Samlingslån erbjuder alltså en möjlighet att återfå kontroll över ekonomin och förbättra översikten av din finansiella status.

Ett samlingslån kan även kallas för nystartslån, hopbakslån, skuldfinansieringslån eller omstartslån.

Upptäck de optimala alternativen för ditt samlingslån

Hos NätFinans prioriterar vi enkelhet, pålitlighet och tydlighet i alla våra tjänster. Vårt mål är att förenkla processen för dig så mycket som möjligt. Genom vår jämförelsetjänst kan du, förutsatt att din ansökan blir godkänd, överblicka och jämföra olika alternativ för att samla lån, inklusive räntor, villkor och lånevillkor.

Vad bör du tänka på när du vill samla dina lån

Före en låneansökan är det kritiskt att noga bedöma din ekonomi. Ett lån är ett engagemang som förutsätter en stabil ekonomisk bas för ansvarsfull hantering. Viktigt är att inte se ett lån som en snabbfix för tillfälliga finansiella problem, utan mer som ett medel som kan bidra till att uppnå specifika ekonomiska mål, förutsatt att du kan hantera återbetalningarna.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du söker ett lån. För det första agerar vi inte som en långivare själva. Istället fungerar vi som en mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vidare använder vi flera låneförmedlare i vår tjänst för att hjälpa dig hitta det bästa lånet för just dina behov. Dessutom kan du känna dig trygg med vår tjänst eftersom vi samarbetar med pålitliga långivare.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

För det första erbjuder NätFinans så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet. Dessutom kan du därför använda pengarna från ditt lån till vad du vill.