Hitta lån utan UC och samla dina befintliga lån och krediter

NätFinans hjälper dig att hitta lån utan UC-kontroll för belopp upp till 30 000 kr och samla dina nuvarande lån och krediter, även om du har betalningsanmärkningar. Observera att lån över 30 000 kr alltid kommer att innebära en UC-kontroll. Lån utan UC har ofta en högre ränta, så om möjligt rekommenderar vi alltid att samla dina befintliga lån istället.

  • Lån upp till 30 000 kr utan UC
  • Samla dyra smålån upp till 600 000 kr.
  • Sveriges största urval av långivare (50+)

Ansök nu och få besked direkt

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid min. 1 år - max. 20 år. Effektiv ränta min. 3,06 % - max. 29,99 % (Uppdaterat april 2023).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån

Fördelar med att ansöka om lån utan UC och samla befintliga lån via NätFinans

  • Sveriges mest omfattande urval av långivare
  • Lån upp till 30 000 kr utan UC-kontroll
  • Möjlighet till lägre ränta och månadskostnad vid refinansiering
  • Accepterar upp till 10 anmärkningar

Hitta det bästa lånet utan UC för dina förhållanden och samla dina lån

NätFinans erbjuder Sveriges mest omfattande urval av långivare som erbjuder lån utan UC-kontroll, vilket gör det enklare för dig att hitta det perfekta lånet baserat på dina ekonomiska förutsättningar. Oavsett din UC-poäng och antal betalningsanmärkningar (upp till 10 anmärkningar) kan vi assistera dig i att hitta det mest lämpliga lånet utan UC för dig och samla dina nuvarande lån och krediter.

Observera att lån över 30 000 kr alltid kommer att ha en UC-kontroll. Om möjligt rekommenderar vi att du refinansierar dina befintliga dyra smålån.

Se vilka låneerbjudanden utan UC du kan få – sänk din ränta idag

NätFinans marknadsför Sambla AB:s och Klara Lån AB’s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänster. Sambla AB:s låneförmedlingstjänster verkar under varumärket Sambla. Tack vare vårt samarbete med dessa partners kan vi erbjuda Sveriges största urval av långivare.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer för att din personliga rådgivare ska kunna kontakta dig och presentera långivarnas erbjudanden.

2.

FÖRSTA SVAREN PÅ MINUTER

Få svar inom några minuter – alla inom 24 timmar. Långivarna har möjlighet att lämna sitt svar och erbjudande inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning görs via UC för lån över 30 000 kr.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Du kan enkelt jämföra bankernas och långivarnas låneerbjudanden. Du kan i lugn och ro bestämma dig eftersom din ansökan är giltig i 30 dagar. Välj lånet med lägst ränta och bäst villkor.

Låna pengar utan UC eller samla lån för en enklare ekonomi

Behöver du låna pengar utan UC för att täcka oväntade kostnader eller samla befintliga lån för att förbättra din ekonomiska situation? Oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig!

Att ha flera olika lån kan vara både stressande och svårt att hantera. Varje lån har sina egna villkor och betalningsscheman, vilket kan göra det svårt att hålla koll på alla olika förfallodatum och belopp. Dessutom kan höga räntor och avgifter göra det ännu svårare att bli av med skulden. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi erbjuder en lösning som kan underlätta din ekonomiska börda. Genom våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig att samla dina lån och slå samman dem till ett enda lån. Detta innebär att du endast behöver betala en ränta och ha ett enda betalningsschema att förhålla dig till. Detta kan göra det mycket enklare att hålla koll på din skuld och minska risken för försenade betalningar eller missade avbetalningar.

För lån upp till 30 000 kr erbjuder vi lån utan UC-kontroll. Men observera att dessa lån ofta har högre räntor, så om möjligt rekommenderar vi att du refinansierar dina befintliga dyra smålån istället. Med Sveriges största urval av långivare kan vi hjälpa dig att hitta den bästa möjliga lånelösningen för just din situation. Vår tjänst är enkel att använda, och vi tar hänsyn till dina unika förutsättningar när vi matchar dig med lämpliga långivare.

Vanliga frågor och svar

Hur kan NätFinans hjälpa mig?

NätFinans är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig och din ekonomi när du är ute efter att söka ett lån. Vi lånar inte ut pengar själva utan agerar mellanhand mellan dig som vill låna pengar och olika långivare. Vi utnyttjar flera låneförmedlare i vår tjänst för att hitta bästa lånet för just dina behov.

Vilka typer av lån erbjuder NätFinans?

NätFinans erbjuder så kallade lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och kan därmed använda pengarna från ditt lån till vad du vill.