Slå ihop lån upp till 600 000 kr kostnadsfritt

Hos NätFinans är vår målsättning att erbjuda dig ett brett spektrum av lånealternativ. Vi och våra partners fungerar som en länk mellan dig som lånsökare och ett urval av långivare. Genom att ansöka om lån via NätFinans ges du möjlighet att ta del av erbjudanden från banker och och andra långivare, vilket ger dig chansen att utforska och jämföra olika valmöjligheter.

  • Jämför lån från över 50 olika långivare
  • Direkt lånebesked
  • Lån för olika ändamål
  • Godkänd ansökan kan ge flera erbjudanden

Fördelar med att Slå ihop lån via NätFinans

  • Långivarna har 24 timmar på sig att lämna ett låneförslag
  • Ett godkännande av din ansökan kan resultera i flera erbjudanden om lån
  • Låneerbjudanden är giltiga i 30 dagar
  • Du betalar inget för tjänsten

Gratis och ej bindande ansökan!

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare

Du kan hitta lånealternativ som är anpassade till dina förhållanden

Hos NätFinans siktar vi på att erbjuda dig ett omfattande utbud av lånealternativ. Räntan som du får erbjuden bestäms av de banker och finansiella institutioner som finns i våra samarbetspartners paneler. Vi fungerar som en förmedlande länk mellan dig som söker lån och ett nätverk av över 50 banker och långivare. Genom att ansöka hos NätFinans öppnar du upp för möjligheten att ta emot låneerbjudanden från ett brett spektrum av källor, vilket gör det enklare för dig att jämföra och välja det alternativ som passar dig bäst.

Har du flera dyra lån eller krediter? Då kan det vara läge att slå ihop dessa till ett enda lån. Det gör inte bara din ekonomi mer hanterbar, utan kan även minska dina månadskostnader hundra eller tusentals kronor.

Vad innebär det med att slå ihop lån?

Att slå ihop lån innebär att du tar ett nytt lån som täcker alla dina befintliga lån och krediter, ett så kallat samlingslån eller omstartslån. Du betalar sedan av de gamla lånen och har sedan endast det nya lånet att tänka på.

Att slå ihop dina lån gör att din ekonomi blir lättare att hantera i form av färre månatliga betalningar. Utöver det brukar den totala kostnaden för ränta och avgifter bli mycket lägre, beroende på de nya lånevillkoren.

Hur du slår ihop lån – smidig ansökningsprocess

Hos NätFinans kan du enkelt skicka in en ej bindande ansökan om lån för att slå ihop dina gamla skulder. Genom oss får du tillgång till över 50 olika långivare. Om ansökan godkänns kommer du kunna jämföra mellan de lånealternativ som har erbjudits till dig.

När du har valt och tecknat det lån som passar dig är nästa steg att betala av de gamla lån och krediter du sitter på. Nu har du endast ett lån att tänka på, och en mer hanterbar ekonomisk situation.

Innan du slår ihop dina lån

Före en låneansökan är det kritiskt att noga bedöma din ekonomi. Ett lån är ett engagemang som förutsätter en stabil ekonomisk bas för ansvarsfull hantering. Viktigt är att inte se ett lån som en snabbfix för tillfälliga finansiella problem, utan mer som ett medel som kan bidra till att uppnå specifika ekonomiska mål, förutsatt att du kan hantera återbetalningarna.

1.

GÖR DIN ANSÖKAN

Börja med att välja lånebelopp och återbetalningstid samt ange din e-postadress och ditt telefonnummer.

2.

DIREKT LÅNEBESKED

Direkt lånebesked – Vid godkänd ansökan har långivarna upp till 24 timmar på sig att presentera sina erbjudanden. En kreditupplysning utförs genom UC.

3.

VÄLJ BLAND FLERA ERBJUDANDEN

Vanligtvis innebär en godkänd ansökan att du mottar flera erbjudanden redan samma dag. Gör ditt val och signera avtalet med BankID, varefter utbetalning sker till det angivna bankkontot.

Vanliga frågor och svar

Kan alla ansöka om att slå ihop lån?

Alla som redan har lån kan ansöka om ett nytt lån för att betala av sina gamla lån. Om låneansökan godkänns beror sedan på din kreditvärdighet och ekonomiska situation. Du kan enkelt ansöka om lån online, via NätFinans.

Påverkar en ansökan min kreditvärdighet?

När man söker om lån så görs alltid en kreditupplysning. Om man ansöker om lån hos enskilda banker eller långivare kommer en ny kreditupplysning göras för varje låneansökan, vilket påverkar kreditvärdigheten negativt. När man ansöker om lån via NätFinans genomförs endast en kreditupplysning, samtidigt som ansökan skickas till över 50 långivare.

Hur mycket kan man spara genom att slå ihop lån?

Det beror på dina nuvarande lån, vilka kostnader de har och vilka avgifter det nya lånet kommer med. Men det är inte ovanligt att man kan spara hundralappar, eller till och med tusenlappar genom att slå ihop sina lån. Vi rekommenderar därför att jämföra olika lånerbjudanden för att se hur mycket du kan spara. Det kan du enkelt göra genom att ansöka om lån via NätFinans.