Samla avbetalningar

Samla dina skulder upp till 600 000 kr – Få besked direkt

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Google Logo
4.6
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare

Hur du kan sänka din månadskostnad genom att samla lån, krediter och delbetalningar

När månadskostnaderna hopar sig från olika lån och krediter, kan det kännas överväldigande och svårt att hålla koll på allt. Men det finns ett sätt att ta kontroll över din ekonomi genom att samla dina delbetalningar, lån och krediter till en enda, mer hanterbar summa. Genom att samla dina skulder kan du inte bara minska din totala skuld utan också sänka din månatliga kostnad. Här är några steg för att hjälpa dig komma igång:

Steg 1: Utvärdera din nuvarande skuldsituation

Börja med att göra en inventering av dina lån och krediter. Skriv ner varje skuld du har, inklusive beloppet du är skyldig och räntesatsen. Det kan vara allt från kreditkortsskulder till lån och andra delbetalningar. Genom att ha en överblick över din skuldsituation blir det enklare att skapa en plan för att samla dessa skulder.

Steg 2: Undersök möjligheterna för skuldkonsolidering och jämför

Skuldkonsolidering innebär att du tar ett enda lån för att betala av flera mindre lån och krediter. Genom att konsolidera dina skulder kan du ofta få en lägre räntesats och en mer överskådlig betalningsplan.

Innan du bestämmer dig för en skuldkonsolideringsplan är det viktigt att jämföra olika erbjudanden från olika långivare. Titta på räntor, avgifter och återbetalningsvillkor. Det kan vara lockande att bara välja det första alternativet du hittar, men genom att jämföra kan du säkerställa att du får det bästa erbjudandet som passar din ekonomiska situation. Du kan enkelt göra allt detta genom NätFinans på 2 minuter..

Steg 3: Betala av din skuldkonsolidering

När du tar ett samlingslån betyder det att du kombinerar flera befintliga skulder till ett enda lån. Genom detta lån betalas dina olika tidigare skulder av och omvandlas till en enda samlad skuld. Det innebär att istället för att hantera flera separata betalningar till olika långivare behöver du nu bara förhålla dig till en enda långivare. Kom ihåg att med detta samlingslån ansvarar du för att betala tillbaka den nya samlade skulden enligt de nya villkoren. Det kan ge dig en mer organiserad och enklare betalningsstruktur samtidigt som det kan öppna upp för möjligheten till lägre räntor och en tydligare väg för att bli skuldfri.

Ett praktiskt exempel på hur du kan samla delbetalningar och krediter

Scenario:

Anta att du har tre olika skulder:

  1. Kreditkort A: Skuld på 50 000 kr med en ränta på 20% och en månatlig minimibetalning på 2 500 kr.
  2. Personligt lån B: Skuld på 100 000 kr med en ränta på 12% och en månatlig betalning på 5 000 kr.
  3. Bilfinansiering C: Skuld på 70 000 kr med en ränta på 8% och en månatlig betalning på 3 000 kr.

Din totala månatliga kostnad för att betala av dessa skulder är 10 500 kr.

Steg 1: Utvärdera din skuldsituation

Du ser att du betalar olika belopp varje månad med olika räntor på dina skulder. För att förenkla din ekonomi och sänka dina månatliga kostnader kan du överväga att samla dessa skulder.

Steg 2: Skuldkonsolidering – Jämför erbjudanden

Du beslutar att ta ett nytt personligt lån för att täcka alla tre skulderna och skickar in en ansökan genom NätFinans. Vanligtvis får du flera erbjudanden inom 24 timmar.

Efter att ha jämfört olika långivares erbjudanden väljer du det som erbjuder dig en ränta på 10% för ett personligt lån på totalt 220 000 kr för att täcka de tre skulderna. Detta lån ger dig en månatlig betalning på 7 333 kr över en period som gör det mer hanterbart för dig.

Steg 3: Betala av din skuldkonsolidering

Nu har du ett enda lån istället för tre olika skulder. Din månatliga betalning har minskat från 10 500 kr till 7 333 kr. Dessutom har du en lägre räntesats, vilket hjälper dig att spara pengar på lång sikt samtidigt som det blir lättare att hantera din ekonomi.

Genom att samla dina skulder i ett enda lån har du enklare betalningar och en mer överskådlig ekonomi, samtidigt som du sänker din månadskostnad.