Flexibla lån

Hitta flexibla lån upp till 600 000 kr | Du kan få flera låneerbjudanden

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare

Flexilån

På NätFinans erbjuder vi dig möjligheten att utforska en mängd olika flexilån utan extra kostnad. Vi förstår att alla låntagare har unika ekonomiska omständigheter, och därför är flexilånen det mest eftersökta alternativet på lånemarknaden. Du slipper binda dig till en fast avbetalningsplan – istället kan du anpassa ditt lån efter din situation. Vi strävar efter att hjälpa dig hitta de mest ekonomiska flexilånen som passar just dig. Så varför betala extra? Upptäck flexibiliteten med NätFinans!

Undrar du vad flexilån är?

Flexilån är skräddarsydda för den moderna konsumenten som vill ha full kontroll över sin låneåterbetalning. Med flexilån har du möjlighet att betala tillbaka lånet i din egen takt utan rädsla för straffavgifter eller extra kostnader. Du har flexibiliteten att välja tidigare återbetalning, avbetalningsfria månader och anpassade månadsbelopp – allt utan extra avgifter. Dessutom kan du välja mellan alternativ som snabblån, privatlån och kontokredit, vilket ger dig ännu mer flexibilitet.

Anpassningsbara lån med möjlighet till tidig återbetalning

Fördelen med flexibla privatlån är att du har möjlighet att välja en längre återbetalningsperiod med lägre månatliga kostnader. Detta ger dig trygghet i din budgetplanering. Om du senare har möjlighet att återbetala hela lånet i förtid, kan du göra det utan några ytterligare kostnader eller extra ränteskillnadsersättningar.

Flexibelt låneutrymme med en kontokredit

En kontokredit fungerar på liknande sätt som ett traditionellt kreditkort, vilket ger dig tillgång till en fördefinierad kreditnivå som du kan använda vid behov. Räntekostnader uppstår endast när du faktiskt nyttjar din kredit, och du har flexibiliteten att avgöra hur mycket av krediten du vill använda.

Denna anpassningsbara ekonomiska lösning är särskilt fördelaktig om du förväntar dig att behöva låna mindre belopp vid flera tillfällen, vilket undviker behovet av att ansöka om flera separata lån. Om vi tänker oss att du har beviljats en kontokredit på 50 000 kronor och du har använt 15 000 kronor av denna, skulle du fortfarande ha möjlighet att använda de återstående 35 000 kronorna som en kreditreserv. När du har betalat tillbaka en del av krediten kan du på nytt utnyttja denna summa efter behov, så länge det inte överstiger din beviljade kreditgräns.

Dessutom har en kontokredit en anpassningsbar återbetalningsplan som ger dig valfrihet. Långivaren fastställer ett minimibelopp som ska betalas varje månad, inklusive ränta, och du har friheten att avgöra om du vill uppfylla detta minimum eller betala in en högre summa. Detta gör det enklare att hantera din ekonomi enligt dina specifika behov.

Flexibla lån med generösa betalningsfria månader

En ny förmån som flera långivare har börjat inkludera är betalningsfria perioder, vilka innebär månader där du inte behöver betala några avgifter, räntor eller amorteringar. Detta skapar en ännu större grad av flexibilitet, då du har möjlighet att hantera oförutsedda utgifter genom att skjuta upp dina lånepålägg under krävande perioder.

Om detta erbjudande låter intressant, är det en bra idé att jämföra de specifika villkoren för betalningsfria perioder bland olika långivare. Vissa kan erbjuda fler månader än andra, och det kan finnas extra avgifter kopplade till att utnyttja denna förmån. Dessutom kan det krävas att du har uppfyllt en viss återbetalningsperiod för att kunna utnyttja en betalningsfri månad, och ibland kan du vara begränsad till att använda den en gång per viss tidsperiod.

Lån med flexibilitet i tre enkla steg

Att ansöka om ett flexibelt privatlån går snabbt och enkelt. Med hjälp av NätFinans har du möjligheten att samla in lånerbjudanden från flera olika långivare.

Så här går det till:

  1. Fyll i en låneansökan med de nödvändiga uppgifterna i det obligatoriska formuläret.
  2. Jämför de bästa erbjudandena från de olika långivarna. Du har gott om tid att överväga dem utan att binda dig till något.
  3. När du har hittat det lån som passar bäst för dina behov är det enkelt att välja den önskade långivaren. Inom endast en arbetsdag får du vanligtvis flera erbjudanden att välja mellan. Dessutom kan du ofta ha pengarna på ditt konto samma dag!

Privatlån ↗

Jämför privatlån från över 50 olika långivare

Låna pengar↗

Samla eller låna pengar upp till 600 000 kr

Omstartslån

Omstartslån – möjlighet till en ekonomisk nystart