Lånjömförelse

Att ta ett lån kan ibland kännas som en tung process, men tack vare internetlån har processen blivit enklare och snabbare. Internetlån erbjuder en smidig lösning för dem som behöver tillgång till pengar. Genom att ansöka online kan man jämföra olika lånealternativ och hitta det som passar ens behov och ekonomiska situation.

En av fördelarna med internetlån är att det går att ansöka dygnet runt. Man behöver inte vänta på att banken ska öppna eller ha möjlighet att ta ledigt från jobbet för att ansöka. Istället kan man ansöka när som helst och var som helst, bara man har tillgång till en dator eller mobiltelefon.

En annan fördel med internetlån är att det går snabbt att få svar på sin ansökan. Vanligtvis får man svar inom några minuter eller timmar, vilket gör att man inte behöver vänta i dagar eller veckor på besked. Om ansökan godkänns kan pengarna oftast sättas in på kontot samma dag eller nästkommande bankdag.

Genom att jämföra olika lånealternativ online kan man också hitta det lån som passar ens behov och ekonomiska situation. Genom att använda en jämförelsesajt eller låneförmedlare kan man se vilka räntor och villkor som olika långivare erbjuder. På så sätt kan man välja det lån som har lägst ränta och bäst villkor för just ens egen situation.

Omstartslån ↗

Få en nystart på din ekonomi – du kan bli skuldfri snabbare.

Samlingslån ↗

Samla ihop alla dyra lån under ett och samma tak

Privatlån ↗

Alternativa låneerbjudanden upp till 600 000 kr

Betala tillbaka i tid och läs igenom avtalet noggrant

Internetlån är ett smidigt alternativ för den som behöver pengar. Genom att jämföra olika alternativ online kan man hitta det lån som passar ens behov och ekonomiska situation bäst. Men det är också viktigt att vara noggrann och ansvarsfull när man tar ett lån. Genom att betala tillbaka i tid och läsa igenom avtalet noggrant kan man undvika problem och se till att lånet inte blir en börda för ens ekonomi i framtiden.

Hitta lån med lägst ränta – Upp till 600 000 kr

Att använda NätFinans är en enkel och effektiv metod för att hitta det bästa internetlånet för dina behov – kan vara till hjälp för dig att spara pengar, undvika bedrägerier och hitta ett lån som är anpassat efter din kreditvärdighet.

Lånebelopp
Återbetalningstid
Månadskostnad
211 kr
Google Logo
4.6
Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Vi samarbetar med 50 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 4,75% - 33,99% (Uppdaterat januari 2024).

Vi är i samarbete med:
SamblaKlaralån Enklare
 • Det går att ansöka om omstartslån och samlingslån
 • Du kan ansöka om upp till 600 000 kr
 • Du kan få upp till 40 långivare
 • Du kan spara pengar via en lånjämförelse – du kan få en lägre ränta och bättre villkor
 • Du hittar lån som passar din kreditvärdighet
 • De tas endast 1 kreditupplysning hos UC
 • Du undviker bedrägerier – NätFinans samarbetspartners arbetar endast med välkända och pålitliga banker som står under Finansinspektionens tillsyn
 • En lånjämörelse mångdubblar chansen att få ett lån beviljat
 • Du kan få låneerbjudanden från inhemska och utländska onlinebanker
 • Det är kostandsfritt och icke-bindande
 • Låneerbjudanden är giltiga i 30 dagar